Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Chrsitiaan Huygens school

Aanmelden


Belangstellingslijst:

 

Wanneer u een belangstellingsformulier invult, plaatst u hiermee uw kind op de belangstellingslijst. Wij nemen vervolgens contact op wanneer uw kind in zicht komt voor eventuele plaatsing. Dit kan wel twee tot drie schooljaren duren. Als u eerder contact wilt, kunt u een informatiemoment bezoeken of een vraag aan ons stellen. 

 

1. Wanneer u na een informatiebijeenkomst besluit uw kind te plaatsen op de belangstellingslijst, kunt u dat doen via een van de volgende links:

 

Dronten Belangstellingslijst 

Zeewolde

 

(Binnen Codenz hebben wij de afspraak de huidige Codenz school op de hoogte te stellen van het plaatsen van de leerling op deze belangstellingslijst. Dit geldt niet voor het bezoeken van een informatiebijeenkomst.) 

 

2. Wanneer u een oriĆ«nterend gesprek hebt gehad, vragen we u de volgende zaken aan te leveren: - (kopie van) het onderzoeksverslag- Een vragenlijst ( Dit ben ik groep 1 t/m 4Dit ben ik groep 5 t/m 8) - Eventuele aanvullende informatie die van belang kan zijn voor de toelating.

 

Vrijwillige ouderbijdrage.

 

Hoewel wij functioneren als een school, worden wij bekostigd als een afdeling. Om toch kwalitatief goed onderwijs te kunnen geven, vragen wij via onze vriendenstichting een vrijwillige ouderbijdrage van 1000 euro per leerling per jaar. Deze bijdrage speelt geen rol in het al dan niet plaatsen van kinderen op onze school. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact op met onze vriendenstichting: m.vandijk@svchf.nl 

 

     • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten
    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online